NYHEDSBREV - SÆRUDGAVE

VIGTIG INFORMATION TIL MEDLEMMER AF BROHOLMERSELSKABET


VIGTIG INFORMATION OM FORNYELSE AF MEDLEMSKAB

Kære medlem.

Så nåede vi til næste skridt i vores hjemmesideprojekt. Det er et nyt medlemssystem, som ligger online på hjemmesiden. Her kommer der nye tiltag, hvor det bliver muligt for medlemmerne selv at varetage nogle funktioner fra ”min side”. Det vil blive implementeret gradvist over den nærmeste fremtid.

Den første og største forandring er, at man fremover betaler og fornyer sit medlemskab på hjemmesiden. Man vil kunne tilmelde til automatisk fornyelse af medlemskabet. Der kan betales med Dankort, Visakort og Mastercard.

Det betyder, at vi skal bede dig om snarest muligt at logge på ”min side” for at tilmelde dit betalingskort, så det er klart til fornyelse af medlemskabet for 2021. Sidste frist for fornyelse af medlemskab for 2021 er den 10. februar 2021. Det fremgår tydeligt på siden, hvordan du tilmelder dit kort. Når du tilmelder til automatisk betaling, vil du fremover modtage en påmindelse, når betalingen snart bliver trukket. Når betalingen er gennemført, vil du også modtage en besked om det. Hvis du benytter engangsfornyelse, vil du modtage en påmindelse om, at det snart er tid til at forny dit medlemskab. Du kan til enhver tid afmelde/ændre din betalingstilmelding via ”Min side”.

Det vil ikke længere være muligt at betale via PBS, vær derfor opmærksom på, at tidligere tilmeldt PBS-betaling af medlemskabet, IKKE længere er gældende. Det vil fortsat være muligt at betale medlemskab via bankoverførsel.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående, så kontakt webmaster@broholmeren.dk

Vi gør opmærksom på, at betalingen håndteres af Nets via et betalingsmodul, så kortoplysninger bliver ikke registreret eller opbevaret på hjemmesiden eller i Broholmerselskabet.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Du modtager denne mail, fordi du er medlem af Broholmerselskabet.
Broholmerselskabet | bestyrelsen@broholmeren.dk