Stil krav til din opdrætter - de stiller krav til dig

Bestyrelse og udvalg har erfaret, at prisen på en Broholmerhvalp svinger meget.  Broholmerselskabet har ingen indflydelse på, hvor meget en Broholmerhvalp koster, det er til enhver tid opdrætteren der fastsætter prisen på sine hvalpe.

Broholmerselskabet vil generelt opfordre hvalpekøbere til at spørge ind til prisen på en hvalp og hvad der er indregnet i prisen.  Der kan f.eks. være forudbetalt gebyr for mentalbeskrivelse, der kan blive overført depositum til Broholmerselskabet for HD/AD fotografering, der kan være sundhedsforsikring på hvalpen i en periode osv.

Ganske som du som køber kan blive mødt med krav fra opdrætter, er det vigtigt at du også stiller krav til opdrætteren. Broholmeren er familiehund med stort F og Broholmerselskabet vil derfor anbefale at du vælger hund fra en opdrætter der har familiehunde, det vil sige at hundene er i menneskelig kontakt de fleste af døgnets timer.  Sørg for at se det sted hvalpene vokser op og opholder sig fra de bliver født til de skal rejse hjemmefra. Hils på tæven, er den glad, tillidsfuld, sund og velplejet?

Læs evt. mere her