Tilmelding til Mentalbeskrivelse


Tilmelding til Mentalbeskrivelse

 

Du er nu ved at tilmelde din hund til mentalbeskrivelse i Broholmerselskabet.

 

Der er nogle oplysninger som du skal være OBS på i den forbindelse.

Du får en invitation til mentalbeskrivelsen når din hund er ca. 18 til 24 mdr. men du må meget gerne melde din hund til selv om du ikke har modtaget en invitation til mentalbeskrivelsen bare den er mellem 10 til 36 mdr.

Når din hund at blive mere end 36 mdr. skal der søges dispensation hos DKK for at den er avlsgodkendt.

Du kan tilmelde dig på forskellige lokationer og datoer så vær opmærksom på hvor og hvornår du tilmelder dig. Tilmeldingen foregår ved at du sender en e-mail til mental@broholmeren.dk med:

Dit navn, hundens navn og stambogsnummer samt dit telefonnummer og du vil efterfølgende modtage en mail om at du er tilmeldt, du skal modtage den bekræftelse på e-mail for at være tilmeldt, udebliver den så tjek din spam ellers er du velkommen til at kontakte mental@broholmeren.dk

Når du tilmelder dig, skal du afsætte hele dagen da du enten kommer på et formiddags- eller eftermiddagshold og du må meget gerne tage ægtefællen/kæresten med, så en af jer kan gå med i flokken ved de andre hundes beskrivelse, og den anden så kan blive ved jeres egen hund, specielt hvis hunden ikke er vant til at sidde alene i bilen. Der vil også være mulighed for at I så kan filme jeres beskrivelse.

Der vil hurtigst muligt efter sidste tilmeldingsfrist blive udsendt en tidsplan så du kan se hvornår du skal møde. Hvis tiderne ikke passer, er i velkommen til at bytte indbyrdes. Der kan forekomme forsinkelser på dagen.

Lokationer og tilmeldingsfrister for mentalbeskrivelserne kan ses i Broholmerselskabets kalender eller på DKK’s kalender med mentalbeskrivelser

Mentalbeskrivelsen koster kr. 500,- som nogle har betalt via deres opdrætter, har du ikke betalt via opdrætter vil du have mulighed for at betale med kort her nederst på siden. Har du fået en invitation vil der stå i den om du har betalt via opdrætter eller du skal benytte dig af kortbetalingen. Såfremt din hund ikke er er broholmer, skal du IKKE betale her, medmindre en planlægger af mentalbeskrivelsen har bekræftet, at du har fået plads til din hund. 

Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte mental@broholmeren.dk

 

Du kan se mere om mentalbeskrivelserne her:

Broholmerselskabet

DKK, introduktions til mentalbeskrivelse (youtube.com)

Mange er nervøse op til en mentalbeskrivelse og det er helt normalt men det er vigtigt på sådan en dag at hunden ikke kan mærke det på dig da det er hundens dag. Der vil under hele mentalbeskrivelsen være en beskriver som følger dig og din hund og som hele tiden fortæller hvad du skal gøre. Teamet af mentalbeskrivere tager virkelig god hånd om jer så I kan få en rigtig god dag sammen.


Tilmeldingsformular: 
Udfyld Hundens navn og stambogsnummer


Pris/beløb: 500,00 DKK

E-mail * Skal indtastes